Trening

Nybegynnere velkomne!

Unike klatrevegger for komplett trening.
Over 1000 kvm. klatring, åpent 7 dager i uken året rundt, 22. topptau og 21 ledlinjer for tauklatring.
MOTORIKK – BALANSE – STYRKE – BEVEGELIGHET – KONDISJON – KORDINASJON

Vi tilbyr en komplett og variert trening på alle nivåer, både mentalt og fysisk!

Buldring

Størst i landet på buldring, i vårt buldresenter har vi over 700 kvm med buldring fordelt på 2 etasjer og mer enn 5 meters høyde på uttopping, råe buldrevegger i alle vinkler, med bulder for nybegynner så vell som elite. Vi har til enhver tid flere hundre problem

For deg som vurderer klatring som trening er dette en perfekt måte å komme igang.
Meld deg på Buldre Intro(M0), her får du innføring i sikker bruk av klatreanlegg, samt grunnleggende informasjon og tips for å komme igang med klatring som trening. Man løser noen problemer sammen og tips til veien videre. Som for de fleste vil være en kombinasjon av egentrening og videre kursing med vår nye program Teknikk+Trening.

Klatring

Våre tauvegger er tilgjenngelig for både led og topptau trening. Vi har 21 ledvegger og 22 vegger for topptau, vi har til enhver tid ca 80 ruter fra nybegynner til avansert. Så her er det mye å bryne seg på. Vi kjører kurs flere ganger i uken for deg som ikke har klatrert tidligere.

Teknikk+Trening


T+T skal hjelpe deg å nå små og store mål. Grunnleggende T+T vil gi en Kick-start på din trening. Lære riktig klatreteknikk og treningsmetoder for effektiv bruk av våre buldrevegger.
MOTORIKK – BALANSE – STYRKE – BEVEGELIGHET – KONDISJON – SMIDIGHET.
Løs et spesielt problem eller bare ha det sosialt og moro!
En god måte å få nye bekjentskaper og blir med på flere sosiale happenings gjennom treningsåret!

 

T+T Timer går hver torsdag fra kl 2000 – 2100

Gratis kr for medlemmer – 300 kr for ikke medlemmer, booking per bookingskjema til høyre eller på post@klatrefabrikken.no

Singel+Trening

Dette tilbudet er et løst sammensatt program primært for deg som ønsker å klatre tau, men ikke har noen klatrepartner. Du kan komme alene for å klatre tau, flere andre i samme situasjon møtes og får dermed anledning til å klatre tau sammen. En uforpliktende arena for å holde tauklatringen i gang. Vi vil selvfølgelig sørge for at du får en hyggelig trening skulle det mangle ander singel klatrere. Påmelding er ikke nødvendig, men man melder fra i resepsjonen når man kommer. Dette tilbudet er gratis for medlemmer og vanlig dropin for ikke-medlemmer.

 

 

Familieklatring

Søndag kl 10.30-12.30 – KLATRING, BEVEGELSE OG MOTORIKK I BULDREVEGGENE for alle familiemedlemmer far, mor, søster og bror:-)
Dette tilbudet er tilpasset for hele familien, vi fokuserer på myk og sikker introduksjon av klatring som trening.
Her bygges primært et godt grunnlag innen motoriske evner, balanse og bevegelighet, målet er at barna skal ta vare på sin naturlige evne til å klatre, utvikle dette videre inn i den mer organiserte delen av Klatreskolen. Alle som skal delta på denne treningen må ha tatt Intro Buldring før de møter på treningen. For mer info og booking av kurs gå til www.klatrefabrikken.no/kurs

Pris for medlemmer i Stavanger klatreklubb er 80 kr per person inkludert leie av sko for alle familiemedlemmer – ved oppmøte før kl 1100.
På denne og andre familietreninger vil også vårt flerbruksrom/kino fungere som lekerom for de aller minste.

 

Klatreskolen Barn+Ungdom

  • Team Klatrefabrikken
  • Klatreskolen 10-16 år
  • SummerCamp + Fixferrige ferie
  • Foreldre med barn

 

 

 

 

1 Response to "Trening"

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.